top of page
  • Foto del escritorClub Ritmica Begues

CANVI DATA II TROFEU LA MIRANDA CONJUNTSCom molts de vosaltres sabreu, el nostre Trofeu de conjunts amb data 18/05/2019 coincideix amb la final territorial de conjunts. Per aquest motiu, ens veiem obligades a canviar la data del nostre trofeu. Estem fent els tràmits per poder fer el Trofeu el 25/05/2019, però lamentablement, encara no ho podem confirmar. Esperem poder dir-vos alguna cosa aquesta setmana.

Us demanem que els club que teniu les places confirmades per el trofeu ens confirmeu el més aviat possible si teniu disponibilitat per venir el 25/05/2019 i d'altra banda, els club que no podíeu venir, saber si el dia 25/05/2019 si que podeu assistir. Encara queden places per algunes categories.

Sentim les molèsties que us hem ocasionat.

Moltes gràcies


39 visualizaciones0 comentarios
bottom of page