top of page
  • Foto del escritorClub Ritmica Begues

Gràcies Família! #SOMCRB
🌟Festival Fi de Curs 18/19🌟 Dissabte passat, dia 15 de juny, vam celebrar el festival de fi de curs. Va ser un dia molt emocionant! 💫En primer lloc, a totes les famílies, amics, amigues i integrants del Club: INFINITES GRÀCIES❤️! Sense vosaltres res de tot el que fem seria possible. Ens seguiu incondicionalment i ens ajudeu sempre a que les coses surtin rodades, de veritat, sense vosaltres res de tot això tindria sentit. 💫A les famílies que confieu en nosaltres any rere any, gràcies per seguir amb nosaltres! Aquest any, també hem de donar les gràcies als @timbalersdebegues per posar música a la nostre desfilada, va ser increïble, sou uns Craks! 💫Per acabar, tanquem una temporada increïble, els resultats que heu obtingut són brillants i no ens casem de repetir que esteu on us mereixeu, per l’esforç, el compromís, la passió, i les ganes, sou un exemple clar de superació. 💙A les que marxeu, Carla, Carlota i Lucía, deixeu un forat molt gran al nostre cor, no us oblideu de tornar! ❤️A la Blanca, la Irene i l’Aralia, molta sort en els nous projectes, estem segures que arribareu on us proposeu i sobretot gràcies per formar part del CRB TEAM i deixar una mica de la vostre essència en totes nosaltres, deixeu un vuit molt gran i aquí us esperem amb els braços oberts, aquesta sempre serà la vostre casa. Res més, ens acomiadem fins al setembre i us desitgem a tots i totes un estiu meravellós. CRB 💙 #crb #begues #gimnasticaritmica#gimnasiaritmica #rhythmicgymnastic#sport #esport #team #deporte#training #flexibiliy #ballet #dance#dancing #music #ballet #workout#choreography #flexible #love#practice #fun #somcrb #barcelona#motivación #gymnast


25 visualizaciones0 comentarios
bottom of page