top of page
  • Foto del escritorClub Ritmica Begues

Gràcies❤Hem esperat a tenir aquest "fotón" per donar les gràcies a totes les persones que van fer possible que el nostre I Trofeu fos un èxit. Gràcies a l'equip de pares i mares per seguir-nos sempre, per l'esforç i implicació i per fer-nos riure tant :).

Gràcies a tots els club, gimnastes i jutgesses que van assistir al Trofeu per el joc net, el respecte i el feedback positiu, us esperem a futures edicions.

Gràcies també a la @castellomarrugat ❤️, Gemma Mengual Civil ❤️ , @lauraroca4 ❤️, CARLA FLILA ❤️, @merce.espi ❤️i @jordimontanaserres ❤️per venir a fer les entregues de premis i per emocionar-nos a tots, esteu convidats/des sempre que vulgueu :)

@cristinaillanfotografa , gràcies per aquestes fotografies tan TOP📸! Ajuntament de Begues💚💛, gràcies per fer-ho possible! Seguim treballant dur 🙌🏽

Gràcies també a vosaltres, per les vostres paraules i per el suport! 🙌🏽❤️ Marta Marrero Marrero Almudena Cid @davidmecamedina Dani Ballart (Official) Gemma Mengual Civil @lauraroca4 Albert Luque CARLA FLILA

💙


42 visualizaciones0 comentarios
bottom of page