top of page
  • Foto del escritorClub Ritmica Begues

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES!Benvolguts/es col·laboradors/es,

Volem expressar a través d'aquesta carta en nom de tot el Club Rítmica Begues el nostre agraïment per la vostra ajuda en el nostre projecte. Des del primer moment, la teva disposició ha estat màxima, has ajudat, has difós, has aportat; I fins i tot heu venut roses! Cada pas que hem donat, no ho l’ hem donat sols, us hem tingut al nostre costat per ajudar-nos. Ens heu donat suport, ens heu donat idees, ens heu donat ànims i gràcies a això no hem decaigut mai. Hem seguit lluitant de totes les maneres possibles per aconseguir-ho, i gràcies a tu hem arribat a l'objectiu. Han estat 30 dies de campanya molt intensos, on han aparegut inseguretats i dubtes, però per sort estàveu aquí, per recordar-nos que el nostre somni era possible. Ara ens costa creure que és així, que ho hem aconseguit; que el nostre practicable ja està en procés de fabricació i que el dia 17 de juny al festival de final de temporada podrem fer la presentació oficial. Serà un dia molt emocionant on les il·lusions i les esperances de tots es materialitzaran, les podrem veure i tocar. Veurem a les nostres gimnastes realitzar els seus exercicis en aquest anhelat practicable, i aquest serà el nostre millor regal. No us ho podeu perdre! Gràcies a tots per creure en el Club Rítmica Begues i per estar al nostre costat, gràcies per tot el que heu fet.

GRÀCIES

Atentament,

Club Rítmica Begues


24 visualizaciones0 comentarios
bottom of page