top of page
  • Foto del escritorClub Ritmica Begues

10 ANYS D'IL·LUSIÓ I SOMNIS ASSOLITS

Actualizado: 3 oct 2023

Aquest any celebrem el nostre 10è aniversari!


És emocionant mirar enrere i veure com vam començar i fins a on hem arribat, i tot gràcies a tota la gent que ha ajudat a que el Club segueixi creixent. Podem afirmar amb total seguretat que una de les coses que ens ha fet ser avui on som, són LES GANES.


10 anys veien a les nostres gimnastes superar-se a si mateixes fins a assolir les seves pròpies metes amb empeny i determinació, acompanyant-les durant tot el camí, des de les primeres classes d’iniciació fins a agafar-les de la mà just abans de sortir a pista. Des del Club, estem infinitament orgulloses de veure tot el que heu aconseguit i també ho estem de totes les vegades que les coses s’han posat difícils i heu afrontat la situació amb actitud, força i ganes, sempre fins al final. Les vostres ganes incansables de seguir ens han fet resistir a nosaltres com a Club i no rendir-nos mai, és un honor veure-us triomfar i brillar des de la cantonada del practicable on us esperem sempre per abraçar-vos.


També volem agrair a totes les entrenadores que han fet possible que el nostre club sigui on és avui. Han treballat incansablement per ensenyar a les gimnastes els valors de la disciplina, el treball en equip, l’esforç i han eliminat del seu diccionari la paraula RENDIR-SE.


Ens em enfortit amb el pas dels anys, i ens sentim molt afortunades de comptar amb el suport de totes les famílies, amics, gimnastes, tècnics i Clubs amics. Gràcies a tots i totes per la confiança i el compromís amb el club.


Ara és el moment de seguir endavant i continuar amb més ganes que mai!


I recordeu, que tot el que sempre heu desitjat, està a l'altre costat de les vostres pors.


Moltes gràcies per tots els records que ens heu deixat durant els darrers deu anys! Volem continuar gaudint d´aquest Club, d’aquest esport i de la gran família que hem creat durant, com a mínim, 10 anys més!


Jo sóc CRB!


14 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page